Според публикации от последните дни Джони Деп бил склонен да се

...
Според публикации от последните дни Джони Деп бил склонен да се
Коментари Харесай

Дисни ВРЪЩА Капитан Джак Спароу на екрана срещу 300 МИЛИОНА

Според публикации от последните дни Джони Деп бил податлив „ да се завърне “ в „ Карибски пирати “, откакто Дисни го отстраниха от кино лентата през 2018 година Въпреки че сътвори облика на Капитан Джак Спароу и игра ролята в продължение на 15 години, Деп беше уволнен от поредицата поради обвиняванията в принуждение от страна на някогашната му брачна половинка. Въпреки че изказванията на Хърд не бяха потвърдени, Дисни избраха да прекратят връзките си с артиста. По време на делото за клюка, което заведе против Амбър Хърд, Джони съобщи, че „ не би се завърнал в „ Карибски пирати “ даже против 300 милиона и 1 милион алпаки “. Публиката приветства решението на Джони и незабавно жигосах Дисни, че са прибързали да изоставят звездата, преди виновността му да бъде изяснена.

Според източници обаче сега 59-годишният артист е влезнал в договаряния с Дисни за „ договорка за 300 милиона $ “, откакто завоюва процеса за клюка против Амбър Хърд.

Дали двете страни ще стигнат до съглашение, следва да разберем. Едно е несъмнено обаче – хиляди почитатели по света биха се зарадвали да се насладят още веднъж на приключенията на Капитан Джак Спароу.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР